Új gazdasági-társadalmi irányvonal

Jelenlegi időszak az egészségügy, az oktatás és a háztartások fogyasztási szokásainak megváltozását, fejlesztését eredményezheti. Ezzel párhuzamosan természetesen a gazdaság is átgondolás eredményét képezi majd.
Azok a magánszemélyek, vállalkozók és vállalkozások akik nehéz helyzetbe kerülnek támogatást és a megoldást, pedig a megoldást várják majd, viszont sokszor ott van előttük a környezetükbe. Azon múlhat a fennmaradásuk mennyire lesznek majd kooperáció képesek és mennyire lesznek majd képesek csapatként együttműködni a környezetükben élőkkel, ahogy a másik oldal is támogatja ezt az összefogást, közös munkát.
A mezőgazdaság fellendítésére egy lehetőség, ha a cégeknek hazai piacon sikerül értékesíteniük a jó minőségű termékeiket amit eddig külföldre adtak el. Ehhez viszont kellenek azok a vásárlók akik ezeket a termékeket választják a boltokban, mert minden vásárlás egy pénzszavazat.
A biogazdálkodók, ökológiai termelők nemzetközi jelzésekkel jelölt termékeiket kiemelten kezelhetjük, mert a bizalom erősíti a piacot, ezért nekik, érdemes átnézniük melyek azok a szabványok amelyeket teljesíteni tudnak a jövőben és abba az irányba terelni termelésüket.
Természeti értékeink megőrzése és erősítése az erdők védelme a kereskedelem, a új kereskedelmi kapcsolatok és az utak fejlesztése, a vízek védelme, az elsivatagosodó területeken az öntözések biztosítása pedig rengeteg embernek adhat megélhetést majd a jövőben.
Hát lesz feladatunk...

 

Támogasd Te is az gyógyítók és a közérdekért tevékenykedők munkáját, a társadalmi közösségeket és azokat akik nap mint nap küzdenek értünk.